Hosted VoIP

Hosted VoIP

Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoudMet Hosted VoIP brengt u uw bedrijfscommunicatie eenvoudig en zorgeloos op een hoger plan. Het nieuwe bellen zorgt voor meer flexibiliteit en mogelijkheden dan ooit tevoren. Door de betrouwbare Cloud gebaseerde opbouw heeft u bovendien uw complete centrale altijd op zak.

Even telefonisch overleggen met een aantal collega’s on afhankelijk van locatie, met of zonder beeld. Door het toepassen van transparante communicatietechnieken, kunt u nu een videoconferentie bijwonen vanaf een hotelkamer, de bouwplaats of lekker thuis op de bank.
Verwacht u groei in uw onderneming? Uw centrale groeit of slinkt met u mee naar mate wat u nodig heeft.

Zo zijn tijdelijke belacties of permanente groei niet alleen goed te begroten, u houdt gelijktijdig een ferme hand op de knip. Door de modulaire opbouw kunt u maandelijks per werkplek eenvoudig modules meer of minder kiezen, de ene persoon werkt nu eenmaal verschillend dan de ander.

Overal telefonisch bereikbaar

U hoeft niet meer persé op kantoor te zijn om te bellen via het zakelijke nummer. Overal inloggen op het vaste toestel of doorschakelen naar uw mobiele telefoon. En bij een calamiteit zoals een storing of brand, kan uw personeel locatieonafhankelijk door blijven werken.

Geen onderhoudskosten

Wanneer de oude telefoon centrale het begeeft, is het logisch om de stap naar Hosted VoIP te zetten. Een traditionele centrale is vaak prijzig door de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Dat is met Hosted VoIP gelukkig verleden tijd!

Koppeling met CRM

Uw klant direct persoonlijk te woord staan is wel zo prettig. Door de telefooncentrale te koppelen met uw CRM of ERM pakket heeft u voortaan meteen alle klantgegevens bij de hand. Wel zo aardig om zo de klant doelgericht en efficiënt te woord te staan.

Koppeling met CRM

Jouw telefooncentrale koppelen met je CRM pakket Dat is bij ons geen probleem. De meeste CRM of ERM systemen zijn te koppelen met onze zakelijke telefonie oplossing. En dat is heel handig, want als een klant belt heb je meteen alle klantgegevens bij de hand.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

2 + 15 =