Onsite- & Remotesupport

Onsite- & Remotesupport

Pro-actief beheer voor uw systemen en netwerkHet uitvallen van systemen kan voor vervelende situaties zorgen voor uw bedrijfscontinuïteit. Door uw systemen te voorzien van onze monitoring software, waarborgt u de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en bent u ervan verzekerd dat uw systemen in goede conditie blijven.

Wij controleren pro-actief uw servers, werkstations en netwerkapparatuur op fouten. Zo kunnen wij preventieve maatregelen nemen wanneer er problemen gesignaleerd worden met connectiviteit, de belasting van processoren of capaciteit van uw opslagschijven. Daarnaast informeren wij u over de noodzaak tot vervanging van hardware of het upgraden van firmware. Om uw systemen nog veiliger en stabieler te maken, kunt u de monitoring uitbreiden met Managed antivirus, Patchmanagement, Licentiebeheer en Softwarebeheer.

De basis van ons beheer wordt gedaan met Heartbeat Monitoring vormt de basis van ons beheer: hiermee kunnen belangrijke onderdelen monitoren en inzicht krijgen in uw ICT-omgeving. Om uw systemen nog veiliger en stabieler te maken, kunt u bovendien de monitoring uitbreiden met Antivirus, Updateservice, Licentiebeheer en Softwarebeheer.

Verhelpen van storingen en problemen

Iedere storing of probleem is uiteraard vervelend. Go Advised biedt echter altijd een passende manier aan om ze op te lossen. Onze jarenlange ervaring geeft ons het vermogen om snel te kunnen schakelen en naar de oplossing toe te werken. Bovendien bent u bij Go Advised niet afhankelijk van één beheerder, maar bent u verzekerd van de diensten en know-how van een heel team.

Hulp op afstand

Om kleine problemen met hoge prioriteit snel te verhelpen kunnen wij in opdracht van onze klanten snel systemen op afstand overnemen met Heartbeat Monitoring. Bent u geen vaste klant van ons, dan kunt u ons door middel van onze ‘Online Support Cliënt’ toegang tot uw ICT-omgeving verlenen. Met onze hulp op afstand bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing. Als u telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u op de oranje knop ‘Support’ (rechtsboven op onze website) te drukken en daarna ‘Hulp op afstand’ te kiezen. Er wordt vervolgens een verbinding gemaakt, waarna wij uw pc over kunnen nemen. U kunt daarna op uw pc meekijken met de werkzaamheden die wij op uw pc uitvoeren.

Op locatie

Voor zaken die niet op afstand kunnen worden gerealiseerd, wordt een afspraak gemaakt om langs te komen op uw locatie. Een medewerker van onze technische dienst zal zelfstandig aan het werk gaan, zodat u ongehinderd uw eigen werkzaamheden voort kunt zetten. Er zal, indien mogelijk, ook vooraf worden aangegeven hoeveel tijd het geplande onderhoud vermoedelijk in beslag gaat nemen.

 

Overzicht

Nadat de werkzaamheden zijn verricht zullen deze verwerkt worden in het ticket en ontvangt u deze per e-mail. Zo kunt u rustig nalezen welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke oplossing wij voor uw probleem hadden.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

10 + 9 =