Delta

Gigasnel glasvezel voor de bedrijventerreinen in de Krimpenerwaard

Goed nieuws!
DELTA Netwerk wil graag gigasnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers van de bedrijventerreinen in Krimpenerwaard. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Neem dan nu contact met ons op. Aanmelden kan tot 15 oktober 2022. Meld je je voor deze tijd aan dan betaal je geen vastrechtvergoeding t.w.v. €1.570,25.

Waarom meedoen?
De vraag naar bandbreedte groeit continu, maar voor veel ondernemers zijn de kosten van honderden euro’s per maand een drempel. Door de vraag te bundelen is een betaalbaar glasvezelabonnement dichterbij dan ooit.

Wat kost het?
Via het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk kunnen wij je een internetverbinding leveren al vanaf €41,26 per maand, met snelheden oplopend tot 1Gbps download / 1Gbps upload.

Heb je al een lopend internetabonnement?
Ook dan kun je je aanmelden. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie is DELTA Netwerk?

Glasvezel experts
DELTA Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Netwerk al internet aan sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006.

Samenwerking met Go Advised Group.
DELTA Netwerk en Go Advised Group hebben de handen ineengeslagen voor aanleg van glasvezel internet bij de industrieterreinen in de Krimpenerwaard. Door de gezamenlijke expertise bieden wij de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op gigasnel glasvezel internet.

Al sinds 1995 is Go Advised Group totaalaanbieder op het gebied van ICT, telefonie en de online strategie van een groot aantal bedrijven binnen het MKB.

De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:

Ammerstol
Industrieweg

Bergambacht
Bergstoep

Krimpen aan de Lek
Dorpsstraat (Nederlek)
Noord (Nederlek)
Zaag
Tiendweg-Noord
Tiendweg/Mercurius

Lekkerkerk
Lekkerkerk-Oost
Uitbreiding Lekkerkerk-Oost
Opperduit II
Kerkweg

Schoonhoven
Schoonhoven-Noord

Contactformulier