VoIP

VoIP staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor telefonie.
Bellen via internet

Go Advised levert zakelijke VoIP-telefonie: telefonie via het internet voor bedrijven. Van de telefoonnummers tot de telefoonlijnen en vele aanvullende functionaliteiten. Veel kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor telefonie van Go Advised.
Telefonie op maat voor uw bedrijf
Bellen via VoIP is voordeliger én geeft uw organisatie meer mogelijkheden. Daardoor bent u beter bereikbaar voor uw klanten.
VoIP: Beter bereikbaar en lagere kosten
Arrow
Arrow
Slider

Laat ons u helpen!

Kijkt u op tegen het overstappen? Dat is nergens voor nodig.

Hosted VoIP

Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoud

RoutIT Connectivity

Landelijke dekking, hoge bandbreedtes en keuze uit diverse leveranciers.

Wat gebeurt er als u interesse toont om over te stappen van ISDN naar VoIP:

Om u op de juiste manier te begeleiden bij uw overstap van ISDN naar VoIP stelt Go Advised Group, samen met u, een overstapplan samen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u zonder problemen de overstap maakt naar VoIP en dat u ten aller tijde bereikbaar blijft.

1. Inventarisatie
Samen met u inventariseren wij uw wensen en bekijken we de bestaande infrastructuur. Zo willen wij duidelijk krijgen of uw huidige ICT-infrastructuur al geschikt is om VoIP binnen uw bedrijf te installeren of dat er aanpassingen gemaakt moeten worden.
Ook zullen wij met u samen een globale opzet maken voor uw nummerplan. Tevens is het raadzaam om de overeenkomst (of laatste factuur) met uw huidige telecomprovider bij de hand te hebben.


2. Offerte
Aan de hand van de inventarisatie kunnen wij voor u een op maat gemaakte offerte aanbieden. De offerte willen wij daarna graag met u doornemen zodat deze voor u volledig duidelijk is.


3. Installatie
De installatie verloopt normaal gesproken in drie fases:
a. Aanleg en testen verbindingen
Indien er gebruik gemaakt wordt van uw bestaande breedband internetverbinding zullen wij deze (iom. uw netwerkbeheerder) geschikt maken voor de verdere VoIP installatie.
Indien er gebruikt gemaakt gaat worden van een nieuwe breedband internetverbinding zullen wij deze opleveren en testen.
b. Installatie telefooncentrale en telefoons

Op locatie bij Go Advised
Voordat wij de VoIP telefoons bij u komen afleveren en installeren worden op locatie bij Go Advised uw nieuwe Cloud telefooncentrale en telefoons geprogrammeerd.
Op uw locatie
Na het aansluiten van uw nieuwe telefoons (naast uw bestaande telefoons) kunt u van deze direct gebruik maken. U bent dan bereikbaar via een tijdelijk nummer.

c. Overzetten telefoonnummers
Als uw nieuwe telefooncentrale en telefoons door u getest en akkoord bevonden zijn gaan wij uw telefoonnummers porteren (overzetten van uw oude provider naar Go Advised. Als uw oude provider akkoord heeft gegeven op de porteringen is de porteringsdatum bekend en zullen wij zorgen dat u vanaf die datum alle gesprekken kunt voeren over uw nieuwe VoIP telefooncentrale en VoIP telefoons. Uw oude telefooncentrale kan dan worden afgekoppeld en afgevoerd.
U kunt nu de contracten bij uw oude provider opzeggen. Eventueel kunnen wij u hierbij assisteren.


4. Evaluatie
Ongeveer een maand na het in gebruik nemen van uw nieuwe VoIP-oplossing zullen wij contact met u opnemen om het migratietraject te evalueren.Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

1 + 1 =