Over ons

Ad

Ad

Hij is samen met Govert verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en sales. Daarnaast is hij één van de stuwende krachten binnen onze VoIP divisie. Klantvriendelijk, servicegericht en het duidelijk verwoorden van complexe (ICT) vraagstukken zijn kenmerken die Ad het beste omschrijven.

Govert

Govert

Govert heeft samen met Ad de dagelijkse leiding en is bij Go Advised onder andere verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenbewaking. Govert is sterk in het projectmatig aanpakken en plannen van moeilijke ICT-gerelateerde vraagstukken.

Maarten

Maarten

Als Webdesigner en Online Marketeer heeft Maarten de dagelijkse leiding over Go Advised Websolutions. U kunt bij hem terecht voor alle web-gerelateerde projecten en vraagstukken. Maarten weet altijd een creatieve oplossing te bedenken.

Jan

Jan

Jan is dé persoon op het gebied van IT-Security, van onze Cloud Servers tot Firewalls. Natuurlijk is dat niet alles; ook voor VoIP oplossingen kun je bij Jan aankloppen! Hij is zeer gedreven in zijn werk en deinst niet terug voor een uitdaging.

Dennis

Dennis

Binnen Go Advised Group is Dennis de “kalme rots” en een echte teamplayer. Sterk in het opbouwen en onderhouden van servers en het inrichten van netwerken. Pragmatisch en efficiënt als er geschakeld moet worden. Vriendelijk en met een gezonde dosis humor!

Duncan

Duncan

Duncan is een zeer gemotiveerde oplosser van problemen waarbij de klant op nummer 1 staat. Hij is goed in het lokaliseren en verhelpen van soft- en hardware storingen. Ook is hij ijzersterk in het bedenken van “out-of-the-box oplossingen” voor uw bedrijf! Zonder 9 tot 5 mentaliteit.

Jeffrey

Jeffrey

Jeffrey is een vrolijke en energieke “aanpakker”. Eén van zijn sterke punten is het (telefonisch) te woord staan en helpen van de klant door snel problemen of wensen in kaart te brengen. Hij is in alle markten thuis en zal hij u vrijwel altijd kunnen helpen.

Lars

Lars

Lars is een “zwaargewicht” developer, die door koppelingen te programmeren tussen pakketten veel alledaagse taken automatiseert, voor zowel klanten als intern voor Go Advised Group. Op hardware-gebied is hij een van onze experts als het komt op troubleshooting door technische mankementen.

Karel de Flamingo

Karel de Flamingo

Karel houdt altijd een oogje in het zeil en is onze stille kracht. Nooit zul je een negatief woord uit zijn mond (snavel) horen komen. Vliegensvlug staat Karel klaar om een luisterend oor aan te bieden. Standvastig als hij is, staat hij altijd klaar om iedereen als eerste te begroeten bij binnenkomst op kantoor.

Ruben

Ruben

Ruben is leergierig en loopt stage bij Go Advised omdat hij zich wil specialiseren op het gebied van netwerk- en systeembeheer. En is al een heel eind op weg met veel hobby ervaring. Ruben volgt op dit moment de opleiding ICT-Beheerder niveau 4 op het Hoornbeeck College in Gouda.

Ramon

Ramon

Ramon vervult zijn stage bij Go Advised Group om zich binnen de IT te bekwamen op het gebied van security en om efficiënte software te ontwikkelen. Gezellig, en altijd hard aan het werk. Het ontwikkelen van software om processen te verbeteren is op zijn lijf geschreven.

Joeri

Joeri

Joeri is ambitieus en loopt stage bij Go Advised om zich zoveel mogelijk te specialiseren in systeembeheer. En is al hard op weg in de goede richting! Joeri volgt nu de opleiding “Medewerker Beheer ICT” op het Techniek College Rotterdam.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Go Advised is een erkend leerbedrijf en een uitdagende stage plek.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!