Over ons

Ad

Ad

Hij is samen met Govert verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en sales. Daarnaast is hij één van de stuwende krachten binnen onze VoIP divisie. Klantvriendelijk, servicegericht en het duidelijk verwoorden van complexe (ICT) vraagstukken zijn kenmerken die Ad het beste omschrijven.

Govert

Govert

Govert heeft samen met Ad de dagelijkse leiding en is bij Go Advised onder andere verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenbewaking. Govert is sterk in het projectmatig aanpakken en plannen van moeilijke ICT-gerelateerde vraagstukken.

Maarten

Maarten

Als Webdesigner en Online Marketeer heeft Maarten de dagelijkse leiding over Go Advised Websolutions. U kunt bij hem terecht voor alle web-gerelateerde projecten en vraagstukken. Maarten weet altijd een creatieve oplossing te bedenken.

Jan

Jan

Jan is dé persoon op het gebied van IT-Security, van onze Cloud Servers tot Firewalls. Natuurlijk is dat niet alles; ook voor VoIP oplossingen kun je bij Jan aankloppen! Hij is zeer gedreven in zijn werk en deinst niet terug voor een uitdaging.

Dennis

Dennis

Binnen Go Advised Group is Dennis de “kalme rots” en een echte teamplayer. Sterk in het opbouwen en onderhouden van servers en het inrichten van netwerken. Pragmatisch en efficiënt als er geschakeld moet worden. Vriendelijk en met een gezonde dosis humor!

Duncan

Duncan

Duncan is een zeer gemotiveerde oplosser van problemen waarbij de klant op nummer 1 staat. Hij is goed in het lokaliseren en verhelpen van soft- en hardware storingen. Ook is hij ijzersterk in het bedenken van “out-of-the-box oplossingen” voor uw bedrijf! Zonder 9 tot 5 mentaliteit.

Joeri

Joeri

U heeft hem vast al eens gesproken. Zodra de telefoon gaat is onze Joeri er als de kippen bij!
Joeri zal er alles aan doen om de juiste oplossing voor uw probleem te bieden. Snelheid, enthousiasme en humor, dat is Joeri!

Gerben

Gerben

Gerben heeft zijn sporen in de ICT al ruimschoots verdiend.
Als enthousiast Allround ICT medewerker is Gerben een échte ‘teamplayer’, welke zich niet snel uit het veld laat slaan.
Wanneer Gerben iets in handen krijgt maakt hij het zijn persoonlijke missie dit tot een goed resultaat te leiden.
Doorzettingsvermogen, vriendelijkheid en klantgerichtheid zijn kenmerkend voor Gerben.

Dawid

Dawid

Dawid “de denker” is het nieuwste lid van de Go Advised Group familie.
Met zijn uitgebreide kennis van PowerShell-scripts is hij altijd klaar om de dagelijkse uitdagingen aan te pakken en ons team te ondersteunen. Maar ook voor ondersteuning aan eindgebruikers, systeem- en netwerkbeheer kan je bij Dawid altijd aankloppen.

Ed

Ed

Ed is een enthousiaste, ervaren developer bij Go Advised Websolutions. Hij zorgt er graag voor dat uw website precies doet wat het moet doen. Met jarenlange PHP ervaring is hij de aangewezen persoon om de juiste aanpassingen of koppelingen te maken.

Karel de Flamingo

Karel de Flamingo

Karel houdt altijd een oogje in het zeil en is onze stille kracht. Nooit zul je een negatief woord uit zijn mond (snavel) horen komen. Vliegensvlug staat Karel klaar om een luisterend oor aan te bieden. Standvastig als hij is, staat hij altijd klaar om iedereen als eerste te begroeten bij binnenkomst op kantoor.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Go Advised is een erkend leerbedrijf en een uitdagende stage plek.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

14 + 14 =