Domeinregistratie en hosting

Registratie en hosting

Wij zijn uw totaaloplossingEen domeinnaam (internetadres) is de naam waaronder uw website bereikbaar is. Een domeinnaam ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: www.bedrijfsnaam.nl. Hierbij is .nl de extensie van de domeinnaam. Go Advised Websolutions kan makkelijk en snel de gewenste Webhostingdomeinnaam voor u registeren. Naast .nl domeinen kunnen wij ook alle andere extensies voor u claimen.

Goed om te weten: Bij ons bent u altijd zelf de eigenaar van de domeinnaam en kunt u de domeinnaam altijd meenemen als u besluit om te verhuizen naar een andere deelnemer. Uw eigen domeinnaam is één van de belangrijkste aspecten van uw website. Dit is immers de naam die mensen moeten onthouden als ze naar uw website willen gaan. Daarom is het goed als u eerst even stil staat bij het kiezen van de juiste domeinnaam. De juiste domeinnaam draagt ook bij aan de vindbaarheid in zoekmachines! Go Advised Websolutions helpt u graag bij het kiezen van de juiste domeinnaam!

Betaalbare kwaliteit hosting

Met de hostingpakketten van Go Advised Websolutions weet u dat uw website op een veilige plaats staat en altijd goed bereikbaar is. Bereikbaarheid van uw website en e-mail zijn immers cruciaal voor uw bedrijf. Kies daarom voor de website hosting pakketten van Go Advised Websolutions. De servers waarop uw website wordt ondergebracht zijn gehuisvest in een ultra modern datacentrum in Amsterdam. De servers worden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in de gaten gehouden door ervaren technici. Het hosting centrum beschikt daarnaast over een op gas gebaseerd blussysteem, onderbrekingsvrije stroomvoorziening, secundaire back-up verbindingen, zeer strenge toegangscontrole en remote control onderhoud voorzieningen. Kortom: over de veiligheid en betrouwbaarheid van de website hosting hoeft u zich niet druk te maken.


Bekijk ons hostingplatform op


Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

1 + 1 =