Onderhoud Website

Voordelig onderhoud

Kies voor gemak en snelheidHet systeem WordPress, waarmee Go Advised Websolutions haar websites maakt, is continu in beweging en de ontwikkelingen gaan razendsnel! Er komen regelmatig nieuwe updates van WordPress uit. Ook worden er voortdurend nieuwe versies van plugins gelanceerd.

Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. In de grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress zitten vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligingsupdates. Zo blijft uw website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van uw website. Doet u dit niet of te laat dan vergroot u het risico dat de website gehackt wordt of door Google gezien gaat worden als een onveilige website. Uw (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze een kijkje op uw site zullen nemen wordt dan zeker kleiner. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet. Laat Go Advised Websolutions u dit werk uit handen nemen. WordPress-onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

Profiteer van premium WordPress plugins bij een WordPress onderhoudsabbonnement

Go Advised Websolutions heeft veel ervaring met WordPress-onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Naast het up-to-date houden van uw WordPress-omgeving profiteert u van meer voordelen. U maakt standaard gebruik van een aantal premium WordPress-plugins die wij direct voor u installeren. Een besparing van maar liefst € 90,-. Wij vinden een veilige WordPress-omgeving belangrijk en bieden onze onderhoudsabonnementen daarom tegen een scherpe prijs aan.

Zelf doen?

Het is goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Wanneer u dit doet, zorg dan wel dat u vóór het uitvoeren van een update een backup maakt van uw website (van zowel de FTP-server als de database). Blijf bewust van de risico’s die plugins met zich mee kunnen brengen in combinatie met verschillende WordPress versies.

Heeft u hier geen tijd voor of bent u bang dat er iets mis gaat? Maak in dat geval van de mogelijkheid gebruik om een voordelig WordPress-onderhoudspakket af te sluiten bij Go Advised Websolutions!

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

7 + 13 =