Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Vindbaarheid

Essentieel voor uw ondernemingDoor middel van goede zoekmachine optimalisatie kunt u heel goed de juiste doelgroep aanspreken. Go Advised Websolutions kan u helpen met het genereren van een hoge positie in de zoekmachines op relevante trefwoorden door SEO (Search Engine Optimization) en website promotie.

Zoekmachine optimalisatie voor betere vindbaarheid. Uw (potentiële) klanten gebruiken tegenwoordig zoekmachines, en voornamelijk Google, bij het zoeken naar producten en diensten. Als er naar uw product of dienst via een zoekmachine wordt gezocht, dan is het voor u heel erg interessant om hoog te scoren door “relevant” te zijn.

Door trefwoordanalyse systemen kunnen we precies uitzoeken welke trefwoorden uw potentiële klanten gebruiken om uw product of dienst te vinden. Hierbij wordt gelet op het volume van de trefwoorden en de hoeveelheid concurrentie op die trefwoorden.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een zeer gespecialiseerde dienst waarbij de juiste feeling, veel kennis en ervaring nodig is. Go Advised Websolutions is al sinds 2007 actief in zoekmachine-positionering en heeft hierin veel ervaring opgebouwd. Toentertijd was er zelfs niet echt sprake van zoekmachine optimalisatie. Toen volstond het aanmelden van een website bij de juiste zoekmachines al voor hoge posities in de zoekmachines. De tijden zijn veranderd en momenteel zijn er zoveel websites in de wereld, waardoor een website alleen aanmelden bij een zoekmachine niet meer voldoende is. De grote zoekmachines zoals Google en Bing moeten een onderscheid maken tussen alle verschillende websites en een beoordeling aan elke website geven. Door middel van een trefwoordanalyse, goede content (inhoud), correcte website opbouw en uitgebreide website promotie en linkbuilding gaat Go Advised Websolutions proberen de hoogste positie in de zoekmachines te bereiken, zodat u relevante bezoekers en potentiële klanten naar uw website toetrekt.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Trefwoordanalyse

Eén van de belangrijkste onderdelen is het kiezen van de beste, relevante trefwoorden voor uw website, zodat de meeste en vooral de meest relevante bezoekers naar uw website komen.

Conceptfase SEO

Bekijken op wat voor manier aandacht en extra bezoekers kunnen worden aangetrokken op het internet en via zoekmachines, met de gekozen trefwoorden.

Website optimaliseren

In deze fase wordt de website technisch geoptimaliseerd voor de zoekmachines, hierbij wordt vooral aandacht besteed aan de structuur, inhoud, indeling en opmaak.

Teksten optimaliseren

De teksten op de website worden geoptimaliseerd zodat deze zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor de zoekmachines en voor de bezoekers.

Linkbuilding en website promotie

Om ervoor te zorgen dat de zoekmachines uw website goed vinden en waarderen, wordt uw link op veel relevante websites aangemeld. Dit gebeurt volkomen legaal en de website zal extra waardering krijgen en meer bezoekers trekken.

Meten & verbeteren van zoekmachine optimalisatie

Maandelijks zal Go Advised Websolutions analyses uitvoeren op de positie in de zoekmachines, statistieken, conversies en resultaten van uw website. Waar nodig zal er actie worden ondernomen om de resultaten te verbeteren.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

6 + 3 =