Advies en Support

Advies en Support

Laat ICT voor u werken!Tegenwoordig is ICT niet meer weg te denken uit welke organisatie dan ook. Of het nu gaat om een netwerk voor uw computers, VoIP om altijd bereikbaar te zijn of een website om gevonden te worden. Gelukkig is het multidisciplinaire team van Go Advised Group van alle markten thuis.

De continuïteit van uw bedrijfsvoering, groei en communicatie is van groot belang. Echter is elk bedrijf uniek in zijn werkwijze en aanpak. Om deze reden is het van belang goed advies in te winnen welke mogelijkheden er zijn en hoe deze aansluiten op de wensen en belangen van uw organisatie. Of het nu een eenmalig project betreft, een structurele oplossing of een second opinion over een bestaand systeem, Go Advised Group is de partner welke u van gepast advies kan voorzien. Met een oog op efficiëntie, kostenbesparing en risicobeperking kunnen we u doorlopend of op ad-hoc basis ondersteunen.
Het is nu eenmaal van belang dat een goede ICT basis u en uw organisatie dient te ontzorgen. Op deze manier kunt u zich richten op uw core business, terwijl wij uw systemen stabiel en betrouwbaar houden. Hierbij houden we een nuchtere blik op mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen, zonder dat de kosten u kopzorgen opleveren. Door out-of-the-box te denken en het inzetten van innoviteiten, waarbij we voortdurend de balans tussen de beveiliging en werkbaarheid van een oplossing zoeken.
Zit u met een acuut probleem waar u hulp bij nodig heeft? Geen zorgen, vaak kunnen we telefonisch of op afstand ondersteunen om u zo goed mogelijk weer op weg te helpen. Zo bent u er zeker van dat u altijd een vangnet heeft!


Verlaag uw ICT kosten

Veel organisaties hebben geen helder beeld van hun werkelijke ICT kosten. Maar het gevoel zegt dat het vaak meer kost dan van te voren gedacht. Go Advised Group helpt haar klanten om de kosten inzichtelijk te maken en ze vervolgens omlaag te brengen. Dat de ICT kosten meer zijn dan de aanschafprijs van hardware en software behoeft geen toelichting. Net als bij een ijsberg zit het grootste gedeelte – tot wel 80% – van de ICT kosten “onder water”. Het gaat dan met name om zaken als beheer en onderhoud. En laten we het verlies aan productiviteit door slecht werkende ICT systemen niet vergeten!

 

Elke ICT-omgeving heeft onderhoud nodig. Het voordeel van periodiek onderhoud is dat veel problemen en storingen vooraf ondervangen kunnen worden, zodat dit geen nadelige gevolgen voor systemen heeft. In overleg met uw organisatie kunnen wij dit onderhoud voor u periodiek uitvoeren.

Wij kunnen tevens een onderhoudsdocument voor uw ICT-omgeving opstellen met daarin alle gegevens en wensen ten aanzien van het onderhoud en de interval van elk controlepunt. Met dit onderhoudsdocument zien onze Engineers in één oogopslag welk onderhoud wanneer aan uw hard- en software moet plaatsvinden.

Onderhoudsmogelijkheden

Wij kunnen bij periodiek onderhoud de volgende handelingen uitvoeren:
• Firmware-upgrades (router, servers en modems)
• Analyse vervanging of upgrade hardware
• Reiniging en opruimen serverruimtes
• Hardware stofvrij maken
• UPS Batterijen vervangen
• Bekabeling werkplekken verbeteren
• Onderhoud aan printer- en faxapparatuur

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

12 + 5 =