Diverse Clouddiensten

Diverse Clouddiensten

Snel, gemakkelijk en alleen betalen voor gebruikDeze diensten zijn ontwikkeld voor organisaties die wel de voordelen willen ervaren van professionele IT oplossingen, maar niet de hoge investering en het dagelijks beheer willen doen.

Van online geautomatiseerde back-up tot handmatige back-up, het behouden én veilig houden van uw bedrijfsgegevens is prioriteit nummer één. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. De snelheid van het internet stelt ons tegenwoordig in staat om geautomatiseerde Online Back-ups uit te voeren.

Ook de zekerheid van online backups ervaren? Een Online Backup heeft meerdere voordelen. Naast gemak en veiligheid, krijgt u direct inzicht in de status van uw back-up. Go Advised onderhoudt uw back-ups en ontvangt complete rapportages over het verloop van de back-ups. Zo kunnen wij adequaat reageren wanneer dit nodig mocht zijn.

Dus zoekt u een kostenbesparend alternatief voor uw serverpark? Kies dan voor een Online Back-up, zodat uw bedrijfsgegevens op een risicovrije locatie worden opgeslagen.

Cloud Services

Office365

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Hosted Exchange

Hosted Exchange is de ideale oplossing voor zakelijke e-mail, gedeelde agenda’s, gedeelde contactpersonen en mobiele synchronisatie, alles zonder een eigen mail server.
Direct vanuit ons datacenter in Nederland, inclusief een volledige backup

Hosted Desktop

De eigen bedrijfsapplicaties direct beschikbaar vanuit ons datacenter in Nederland. Via een pc/Mac of iOS-, Android™- of Windows-apparaat met internetverbinding krijgt u toegang tot uw eigen desktop, bedrijfsapplicaties, bedrijfsinformatie en documenten.

Hosted IP telefonie

Hosted telefonie, telefonie uit de cloud, VoIP en Hosted Voice zijn allemaal termen voor dé trend in telecomland. Maar wat is het? Hosted telefonie zijn zakelijke telefoniefunctionaliteiten voor een vast bedrag per maand per werkplek en zonder investering in een eigen telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.

Online back-up

Een goede en complete back-up van bedrijfsdata is een must voor elk bedrijf. Die hoeveelheid data wordt vandaag de dag steeds groter en is vaak te groot geworden voor conventionele back-up oplossingen. Het lokaal kopiëren is niet voldoende, ook bij calamiteiten (zoals brand) moet de data veilig gesteld zijn. De online back-up voorziet in al die scenario’s in een complete back-up oplossing. Alle data wordt encrypted opgeslagen in het datacenter en is op elk gewenst moment weer beschikbaar.

Hosted Antivirus

Spam, spyware en virussen zijn niet meer weg te denken. Onze hosted antivirus is dé oplossing om virussen en spyware te weren van werkplekken en lokale servers. Met deze oplossing zijn antivirus en anti-spam definities altijd up-to-date en worden eventuele problemen tijdig door ons gesignaleerd.

Datacenter Diensten

Go Advised levert een volledig portfolio hosted IT diensten voor zakelijke klanten. Deze diensten variëren van standaard hosting oplossingen tot hosted Office applicaties en complete ASP modellen. Al onze systemen staan opgesteld in onze redundate datacenter locaties. Het beheer wordt dagelijks centraal door een vast team uitgevoerd en alle systemen worden 24 uur per dag gemonitord. Om het beheer eenvoudig te houden hebben wij een provisioning systeem in gebruik genomen dat klanten in staat stelt zelf het functioneel beheer van de omgeving uit te voeren. Alle aanpassingen worden automatisch doorgevoerd en zijn meteen actueel.

Website hosting

Elk bedrijf heeft een website om zich te profileren op internet. Go Advised biedt u een website omgeving die professioneel beheerd en ondersteund wordt, met een dagelijkse back-up van website en data, die diverse database typen ondersteund en een zeer hoge beschikbaarheid heeft, Een website kan heel snel aangemaakt worden via ons provisioning systeem. Met een CMS kunt u zelf de inhoud beheren.

Domeinregistratie

Go Advised verzorgt domeinregistraties voor alle domein extensies op eigen DNS servers. Via onze provisioning omgeving kunt u zelf de DNS instellingen aanmaken, aanpassen en beheren. Alle instellingen zijn direct actueel op onze DNS servers waardoor wijziging, afhankelijk van de ingestelde TTL, ook direct van toepassing zijn op uw webdiensten of services.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

1 + 3 =