Levering Hard & Software

Levering hard- en software

Goed advies en eerlijke dienstverleningHet leveren van hard- en software is voor ons geen primaire activiteit. Toch zijn wij, op verzoek van onze klanten, hard- en software gaan leveren om op die manier totaaloplossingen aan te kunnen bieden. Koopt u zelf liever uw hard- of software, dan installeren en beheren wij dit ook graag voor u.

Vandaag de dag levert Go Advised Group een zeer breed scala aan topmerken, waarbij de beste keuze voor u altijd centraal staat.

Dealerschappen waar omzetverplichtingen aan zijn verbonden, nemen wij niet aan. Dit zou wat ons betreft een goed advies in het belang van onze klanten in gevaar kunnen brengen.

Natuurlijk passen bij top dienstverlening ook alleen top merken. Omdat we niet merkgebonden zijn, kunt u zelf ook uw productvoorkeur bij ons neerleggen. Wij selecteren graag de juiste hardware voor u.

Hard- en software: levering en installatie

Vaak kost het uitzoeken van de juiste hard- en software voor uw organisatie veel tijd. Er zijn ontelbaar veel verschillende laptops, maar welke laptop voldoet aan de door u gestelde eisen? Welke capaciteit heeft de pc van uw administratief medewerker minimaal nodig? Wat voor server past het beste in uw IT-omgeving? En welk softwarepakket biedt u de meeste voordelen?

Gemak dient de mens dus Go Advised helpt u graag bij de aanschaf van uw hard- en software. We adviseren u over de mogelijkheden en bieden u alternatieven. Ook informeren we u over eventuele bundeltarieven en helpen we u herinneren als uw onderhoudscontract op hardware of op uw softwarelicentie bijna verloopt. Voordat we de nieuwe hardware bij u leveren, doen we een DOA-test (Dead On Arrival), zodat uw apparatuur direct gebruiksklaar is. Heeft u geen tijd om de hard-of software te installeren? Dan verzorgen we ook de installatie voor u. Wel zo gemakkelijk!


Hardware

Go Advised kan uw bedrijf voorzien van een compleet computernetwerk waarmee veilig en snel gewerkt kan worden. Wij leveren alle componenten die daarvoor nodig zijn en installeren deze naar uw wensen in onze technische dienst. Vervolgens sluiten wij de hardware bij u op locatie aan zodat u direct aan de slag kunt. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een enkele laptop, tablet of PC.

Software

Wij zijn geregistreerd Microsoft (SPLA) Partner en kunnen u daardoor uitstekend adviseren over de wijze waarop u Microsoft licenties het meest effectief kunt inzetten binnen uw bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en aanschaf van overige softwarelicenties zoals bijvoorbeeld Adobe.

Thuiswerk oplossingen

Door de toenemende behoefte aan steeds flexibeler werken, zien steeds meer bedrijven de toegevoegde waarde van een goede thuiswerk oplossing. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen u een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing bieden die voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Kortom: afstanden verdwijnen met de thuiswerkoplossingen van Go Advised!

Back-up oplossingen

Eén van de belangrijkste zaken voor uw onderneming is wel dat uw data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Daarbij is een extra kopie natuurlijk onmisbaar. Wij leveren diverse back-up oplossingen variërend van een externe harddisk tot een compleet stand-alone back-up systeem. Natuurlijk zijn wij ook uw partner bij de nieuwste generatie oplossingen, namelijk de online back-up. Hierbij wordt uw data versleuteld en dubbel opgeslagen in beveiligde datacenters.

Mobiele oplossingen

De smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne ICT omgeving. Go Advised kan ervoor zorgen dat deze apparaten op een veilige en gecontroleerde wijze in verbinding staan met uw bedrijfsnetwerk en u met uw smartphone of tablet toegang heeft tot uw bedrijfsdata. U kunt hierbij denken aan E-mail, agenda en bestanden. Afhankelijk van de gebruikte ICT omgeving is het ook mogelijk om complete bedrijfsapplicaties te ontsluiten.

Beveiliging

U kunt ook bij ons terecht voor het beveiligen van uw netwerk en uw computerapparatuur. Wij beveiligen uitsluitend met apparatuur en software van bewezen en gerenomeerde merken. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf en het onderhoud van firewalls, virusscanners, anti-spam en anti-spyware producten. Ook kunnen wij uw netwerk “scannen” om zo de beveiligingsgraad te bepalen en uw bedrijf te wijzen op eventueel aanwezige gaten en zwakke plekken in de beveiliging.

Advies op maat

Bent u van plan nieuwe hard- of software aan te schaffen? Vaak betreft dit een behoorlijke investering. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u een goede basis legt voor de toekomst.


Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

3 + 2 =