Monitoring & Security

Monitoring & Security

Uw ICT omgeving in topconditieHet is van groot belang om uw ICT-infrastructuur op correcte wijze te beheren. Net als het regelmatig onderhouden van uw auto, heeft uw ICT-infrastructuur onderhoud nodig.

Het controleren van de back-up, het up-to-date houden van uw virusbescherming, firewall en applicatiesoftware en het preventief onderhouden van uw hardware verminderen de kans op ongewenste verrassingen. Door proactief te beheren, kunnen veel storingen worden voorkomen, wat de productiviteit van uw ICT-infrastructuur vergroot.

Wij begrijpen dat u wilt dat uw ICT omgeving in topconditie verkeerd. Tegelijkertijd wilt u het beheer alleen uitbesteden aan een eerlijke en betrouwbare ICT-partner. Het gaat immers wel om uw vertrouwelijke gegevens! Go Advised neemt deze taak graag op zich.

Beheer

Go Advised beheert voor verscheidene klanten het ICT-netwerk. Dit omvat onder andere het beheer van werkstations, servers en netwerkcomponenten. Hieronder valt ook installeren van software updates, de installatie van nieuwe software, het gebruikersbeheer en alle andere ICT-gerelateerde zaken.

Onderhoud

 

Wij kunnen onderhoud voor uw ICT omgeving leveren op afroep (break-fix), periodiek of zelfs pro-actief.
Bij het periodieke onderhoud zorgen wij ervoor dat er met regelmaat onderhoud wordt ingepland aan uw ICT omgeving. Op deze wijze blijven uw kritische bedrijfsprocessen optimaal functioneren en worden incidenten tot een minimum beperkt. Doordat wij geinvesteerd hebben in kwalitatief hoogwaardige software kunnen wij het onderhoud veelal op afstand voor u uitvoeren. Hierdoor bespaart u op de kosten. Indien nodig of gewenst komen wij graag bij u op locatie om de benodigde werkzaamheden uit te voeren.
Bij het pro-actieve onderhoud wordt uw netwerk 24/7 gemonitord door ons monitoring systeem. Hierbij wordt de prestatie en veiligheid van het systeem continu in de gaten gehouden en ontvangen wij waarschuwingen wanneer deze zaken in het gedrang dreigen te komen.

Uw ICT omgeving in vertrouwde handen

U wilt zich richten op uw core business en zich geen zorgen maken over uw automatisering.
Wij ondersteunen uw bedrijf door middel van betrouwbare en snelle service en hanteren daarbij zeer gunstige tarieven.
Om ervoor te zorgen dat uw ICT systemen en netwerk(en) optimaal blijven functioneren, levert Go Advised u een breed scala aan beheerdiensten zoals Systeembeheer en Netwerkbeheer.

Wij bieden de volgende vormen van beheer aan:

Preventief support

Met preventief beheer wordt uw netwerk permanent door ons bewaakt om zo mogelijke problemen tot een minimum te kunnen beperken.

Periodiek Support

Wij komen op afgesproken momenten bij u op locatie om uw ICT netwerk- en serveromgeving te controleren. Waar nodig voeren we aanpassingen uit en installeren wij de laatste updates. Deze vorm kan naar wens in een beheercontract of dagdelenovereenkomst worden afgesloten.

Support op afstand

Wij beheren uw systemen en netwerk(en) op afstand. Bij vragen of problemen neemt u contact met ons op en kunnen wij direct actie ondernemen.

Servicedesk

Omdat uw medewerkers ook ondersteuning nodig hebben wanneer onze IT consultant niet op locatie is kunnen zij terecht bij onze professionele Servicedesk waar uw meldingen of verzoeken in ons systeem worden geregistreerd. Bedrijfskritische zaken worden direct verholpen, zaken die kunnen wachten worden voor het volgende bezoek op de takenlijst gezet, zodat de kosten laag worden gehouden.

Migratie

Veel bedrijven maken eens in de paar jaar een flinke sprong op IT-gebied. Het serverpark wordt vernieuwd, de werkstations worden vervangen of de office-programmatuur wordt ge-update.
Go Advised Group heeft veel ervaring bij migraties, waarbij het ons doel is om de gebruikers zo min mogelijk te storen in het uitvoeren van de migratie en de overstap zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. Goede voorbereiding en inventarisatie is daarbij cruciaal.
De steeds complexere IT-omgeving met steeds meer afhankelijkheden vraagt om specialistische kennis bij migraties, om te voorkomen dat door de migratie IT-processen uitvallen.
Een goede migratie is maatwerk en houdt rekening met de specifieke wensen van de opdrachtgever. Indien gewenst voeren wij migraties in het weekend of de avonduren uit.

Back-up services

Een back-up kan van onschatbare waarde zijn in het onfortuinlijke geval dat door brand, diefstal of defecten uw centrale data niet meer benaderbaar is. Go Advised biedt Back-up Services om zeker te stellen dat u over een goede back-up beschikt.
Back-up Controle
De Service back-up controle zorgt ervoor dat een engineer van Go Advised dagelijks de binnen uw bedrijf gemaakte back-up controleert. Dit doen wij in de meeste gevallen door het back-up-log te inspecteren.
Indien hieruit blijkt dat de back-up geheel of gedeeltelijk niet correct is uitgevoerd, kunnen wij direct actie ondernemen om het probleem te verhelpen.Vergeet u bijvoorbeeld om een tape te wisselen, dan weten wij dit vaak voordat u er zelf achter bent gekomen.

Online Back-up

Voor kleinere organisaties, die kleinere hoeveelheden data muteren, bieden wij ook de mogelijkheid van online back-up. Deze dienst automatiseert het back-up proces volledig en zorgt ervoor dat er iedere nacht via internet op veilige wijze een back-up wordt gemaakt van uw bestanden naar onze back-up-servers.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

7 + 12 =