Online Marketing

Online Marketing

Maak uw website winstgevendU kunt op vele manieren uw doelgroep en potentiële klanten bereiken d.m.v. online marketing en internet reclame. Het wordt u echter steeds lastiger gemaakt, omdat er steeds nieuwe plaatsen op het internet bijkomen waar uw potentiële klanten en doelgroep zich bevinden.

Het internet leeft en is constant in beweging. Er komen dagelijks nieuwe websites bij en gebruikers op internet zijn vluchtig. Ze gaan snel naar nieuwe websites en sociale netwerken om de juiste informatie en tijdverdrijf te vinden.
Eén van de specialiteiten van Go Advised Websolutions is om deze potentiële klanten te vinden en deze gebruikers naar uw product of dienst te leiden. Go Advised Websolutions beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van online marketing en helpt u hier graag mee.

Met de term internet marketing wordt een heel scala aan mogelijkheden en online diensten bedoeld. Over het algemeen genomen is het een verzamelnaam voor het vermarketen/verkopen van uw product of dienst met gebruik van het internet. Hieronder worden enkele voorbeelden van online reclame en internet marketing verder uitgediept, zoals zoekmachine optimalisatie en social media marketing.

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine marketing hebben we het alleen over het vermarketen en verkopen van uw diensten of producten door middel van de zoekmachines. Google is momenteel veruit de meest gebruikte zoekmachine, gevolgd door Bing. Bij zoekmachine marketing wordt uw product of dienst verkocht door online te adverteren in de zoekmachine, zodat uw website goed scoort in de zoekresultaten. In Engelse termen wordt zoekmachine marketing omschreven als Search Engine Marketing (SEM), adverteren door bijvoorbeeld Google AdWords wordt Search Engine Advertising (SEA) genoemd en zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO, Search Engine Optimization genoemd.

Gebruik maken van sociale netwerken bij online marketing

Tegenwoordig maken zeer veel mensen gebruik van sociale netwerken om bij te kletsen met hun vrienden, muziek te delen, foto’s te bekijken, filmpjes te verspreiden en te vertellen wat iedereen aan het doen is. Sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Google Plus, Facebook en Twitter, zijn razend populair. Ook voor uw bedrijf kunnen deze sociale netwerken interessant zijn. Via social media marketing kunnen uw producten of diensten snel worden gedeeld met andere leden van deze sociale netwerken. Tevens is het online adverteren op sociale netwerken erg interessant omdat er veel bekend is over het profiel van de gebruikers van deze netwerken. Dit zorgt ervoor dat u makkelijk online reclame maakt bij de juiste doelgroep en dit bespaart u geld en zorgt voor een hogere kans op conversies en ROI (Return On Investment).

E-mail Marketing

Electronische nieuwsbrieven zijn een vast onderdeel van de marketing-mix geworden. Naast een website is een elektronische nieuwsbrief een uiterst efficiënt middel om uw relatienetwerk in stand te houden en uit te breiden. Bovendien genereert een elektronische nieuwsbrief bezoek naar uw website omdat deze als “trigger” fungeert om meer informatie op te vragen of een aankoop te doen.
Een elektronische nieuwsbrief vraagt een zorgvuldige aanpak. De ‘doe-het-zelfmodules’ die veel worden aangeboden lijken een aardige oplossing, maar als u aan digitale communicatie kwaliteitseisen stelt, moet ook aandacht worden besteed aan opzet, vormgeving en redactie.

Wij kunnen krachtige nieuwsbriefcampagnes voor u inrichten!

Advies bij Online Marketing & internet reclame

Go Advised Websolutions begeeft zich constant in de online wereld en we zijn daarom voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van internet marketing en internet reclame. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij u meer toelichten over de mogelijkheden die er zijn bij online marketing, social netwerk marketing en zoekmachinemarketing.


Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

4 + 6 =