Systeem- & Netwerkbeheer

Systeem- & Netwerkbeheer

Maak uw systemen en netwerk onze prioriteitEen goed werkende ICT-omgeving is onmisbaar in vrijwel iedere organisatie. Toch is het voor veel MKB organisaties onhaalbaar om een eigen ICT-afdeling met personeel op te zetten. Go Advised Group kan het volledige beheer van uw bedrijfsnetwerk uit handen nemen en uw systemen pro-actief beheren.

Go Advised Group kan in overleg een beheerplan op maat opstellen. Onze monitoringsystemen en supportdesk staan daarbij centraal.
Door middel van onze monitoringsystemen kunnen wij belangrijke onderdelen monitoren en inzicht krijgen in uw ICT-omgeving. Om uw systemen nog veiliger en stabieler te maken, kunt u bovendien de monitoring uitbreiden met antivirus en spamfiltering, updateservice, backupservice, licentiebeheer en softwarebeheer (SAM).

Houd uw hardware in optima forma

Elke ICT-omgeving heeft onderhoud nodig. Het voordeel van periodiek onderhoud is dat veel problemen en storingen vooraf ondervangen kunnen worden, zodat dit geen nadelige gevolgen voor systemen heeft. In overleg met uw organisatie kunnen wij dit onderhoud voor u periodiek uitvoeren.

Blijf geïnformeerd!

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, kunnen wij u voorzien van relevante ontwikkelingen en innovatieve ideeën!
U geeft zelf aan wat u wilt ontvangen en we mailen u nooit onnodig!

Vraag ons

om de juiste oplossing

Ons streven is om diensten aan te bieden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Naast bewezen, goede standaardoplossingen worden wij graag uitgedaagd om met u mee te denken!

13 + 13 =