Onderhoud op Wordpress: Zéér belangrijk!

Onderhoud op WordPress: Zéér belangrijk!

Beveiliging van uw WordPress website

Veel website-eigenaren geven niet enorm veel om de beveiliging van hun (WordPress-)website. Totdat ze een keer gehackt worden. Maar, dan is het vaak te laat. Daarom is het belangrijk om je WordPress-website goed te beveiligen tegen hackers, bots en andere malware.
Wordpress is het populairste CMS van dit moment, en dus ook een populaire target voor hackers en spammers. Dit betekent overigens niet dat WordPress onveilig is. Omdat zó veel mensen WordPress gebruiken, is het logisch dat er, ook vanuit de hackers-wereld, enorm veel aandacht is voor WordPress.
Er is genoeg te vinden op het internet over het goed onderhouden van plug-ins en het beveiligen van je WordPress CMS, maar het kan best ingewikkeld en tijdrovend zijn. Daarom hebben wij voor onze relaties naast de hostingpakketten, ook onderhoudspakketten voor het up-to-date houden van het WordPress platform, inclusief alle plug-ins en de beveiliging ervan.

Structureel onderhoud op WordPress is dus erg belangrijk!

Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden, met name in het geval van beveiligingsupdates. Zo blijft uw website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van uw website.
Doet u dit niet of te laat dan vergroot u het risico dat de website gehackt wordt of door Google gezien gaat worden als een onveilige website. Uw (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze een kijkje op uw site zullen nemen wordt dan zeker kleiner.
Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.
Laat Go Advised Websolutions u dit werk uit handen nemen. WordPress onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

Profiteer van premium WordPress plugins bij een WordPress onderhoudsabbonnement

Go Advised Websolutions heeft veel ervaring met onderhoud WordPress en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Naast het up-to-date houden van uw WordPress-omgeving profiteert u van meer voordelen. U maakt standaard gebruik van een aantal premium WordPress-plugins die wij direct voor u installeren. Een besparing van maar liefst € 90,-. Wij vinden een veilige WordPress-omgeving belangrijk en bieden onze onderhoudsabonnementen daarom tegen een scherpe prijs aan.

Zelf doen?

Het is goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Wanneer u dit doet, zorg dan wel dat u vóór het uitvoeren van een update een backup maakt van uw website (van zowel de FTP-server als de database). Blijf bewust van de risico’s die plugins met zich mee kunnen brengen in combinatie met verschillende WordPress versies.